Moderator:magda
Wszystko co dotyczy ciąży i porodu, jak się czujecie, jaki szpital wybraliście, wasze radości i zmartwienia

Czy warto chodzić do szkoły rodzenia?

Nieprzeczytany postprzez ~Asia » 2011-07-29, 12:38

czy warto chodzić na nauki porodowe? zastanawia mnie czy to coś daje w ogóle? czasu mało, ale jak uważają te mamy co chodziły do szkoły rodzenia?
~Asia

Nieprzeczytany postprzez Basia » 2011-08-06, 17:06

pewnie że warto przydaje sie szczególnie nowym matka przy pierwszym dziecku
Basia

Nieprzeczytany postprzez ~Ola » 2011-08-08, 00:11

oj mi szkoła rodzenia sporo pomogła, oddychanie, i w ogóle całość naprawdę warto było i bliskość mężczyzny w trakcie też dużo pomogła nie czułam się sama z tym trudnym momentem
~Ola

Nieprzeczytany postprzez ~Iza » 2011-08-17, 15:08

mi taka szkoła bardzo pomogła przyznaję...
~Iza

Nieprzeczytany postprzez ~Malwina » 2011-10-27, 13:55

Chodziłam i tylko polecić
~Malwina

czy warto chodzić do szkoły rodzenia

Nieprzeczytany postprzez ~mm » 2011-11-19, 04:56

jasne że warto ja chodziłam, i sobie chwalę, szczególnie ćwiczenia jakie mozna wykonywac w czasie ciąży, szczerze mowiąc to w st. błogosławionym byłam bardziej wysportowana niz teraz:). Takze wsparcie psychiczne jest ważne a położna ktora prowadzila zajęcia miała niezwykle dużo entuzjazmu i optymizmu, wiec lęk przed porodem - jak i sam poród nie był taki straszny
~mm

pewnie ze tak

Nieprzeczytany postprzez ~~monia » 2011-12-07, 14:46

Jasne, że warto, zawsze można się czegos ciekawego dowiedziec, zapytac, rozwiac watpliwosci, porozmawiac z lekarzami, specjalistami. u nas mozna było wysuchac wykladu o chorobach genetycznych i porozmawiac o zabezpieczaniu DNA.
~~monia

Nieprzeczytany postprzez ~Oleńka » 2011-12-21, 14:59

Mi bardzo dużo pomogła, chociaż sam poród to surwiwal :) to jednak coś tam wiedziałam i nie było takiego strachu,...
~Oleńka

Nieprzeczytany postprzez ~Ala » 2011-12-25, 23:35

Warto!!!! ale z facetem nich zobaczy chociaż w teorii co to poród
~Ala

Forum: Ciąża i poród Wróć do forum

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości