Aktualny temat: Tabletki antykoncepcyjne
Wszystko o problemach bardziej i mniej intymnych

Tabletki antykoncepcyjne

Nieprzeczytany postprzez ~~Sabina » 2011-11-25, 20:10

itajcie dziewczyny!
zaczełam zażywać tabletki antykoncepcyjne Levomine, czy któraś je zażywała? jestem ciekawa waszych opinii na temat tabletek antykoncepcyjnych czy wpływają na wasze samopoczucie, czy odczuwacie jakieś skutki uboczne?
~~Sabina

Nieprzeczytany postprzez ~Olka » 2011-11-27, 07:55

~~Sabina napisał(a):itajcie dziewczyny!
zaczełam zażywać tabletki antykoncepcyjne Levomine, czy któraś je zażywała? jestem ciekawa waszych opinii na temat tabletek antykoncepcyjnych czy wpływają na wasze samopoczucie, czy odczuwacie jakieś skutki uboczne?

od lat współżyję i udaje mi się bez tabletek kontrolować kolejne ciąże :) można, tabletki hmm, każda z koleżanek co zaczęła zażywać zaczęła jakoś inaczej wyglądać, nie wiem czy to moje subiektywne odczucie, ale owłosienie itd.. takie męskie rysy:(
~Olka

Nieprzeczytany postprzez pomarancza » 2011-11-29, 10:40

od lat współżyję i udaje mi się bez tabletek kontrolować kolejne ciąże :) można, tabletki hmm, każda z koleżanek co zaczęła zażywać zaczęła jakoś inaczej wyglądać, nie wiem czy to moje subiektywne odczucie, ale owłosienie itd.. takie męskie rysy:([/quote]

To właśnie są skutki źle dobranych tabletek, są to hormony które muszą być prawie idealnie dopasowane do hormonów jakie mamy w organizmie. Ja biorę yasmin, nie widzę żadnych zmian jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny. Mi np. bardzo pomogły przy bolesnych miesiączkach. Niestety nie jestem w stanie powiedzieć coś o tabletkach o które pytasz.
pomarancza

Nieprzeczytany postprzez Sabina » 2012-01-08, 12:28

Obeszło się bez skutków ubocznych, a tak się bałam, bo słyszałam o różnych skutkach-bóle głowy, zawroty, przyrost wagi no i te nadmierne owłosienie, brrr. Jednak lekarz trafnie dobrał mi tabletki Levomine.
Sabina

Nieprzeczytany postprzez ~Iza » 2012-01-10, 00:39

Sabina napisał(a):Obeszło się bez skutków ubocznych, a tak się bałam, bo słyszałam o różnych skutkach-bóle głowy, zawroty, przyrost wagi no i te nadmierne owłosienie, brrr. Jednak lekarz trafnie dobrał mi tabletki Levomine.

fajnie jak ja brałam inne to .... ech ..aż przykro mówić
~Iza

Nieprzeczytany postprzez ~Anita » 2012-01-22, 02:57

antykoncepcja powodują bujny zarost zmiany charakteriologiczne i przyrost masy :) oraz dziesiątki innych nienaturalnych rzeczy. Jeśli nie wszystkie to zawsze jeden ze skutków ubocznych pojawia się
~Anita

Re: Tabletki antykoncepcyjne

Nieprzeczytany postprzez DzieckoWita » 2012-02-28, 16:35

Tak naprawdę to wiele zależy od naszego organizmu i ciężko przewidzieć jakie będą konsekwencje brania tabletek antykoncepcyjnych. W dużej mierze u kobiet po ich odstawieniu występuje tycie.

Pozdrawiam www.Dzieckowita.pl
DzieckoWita

Forum: Intymnie Wróć do forum

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości